• : 0224 250 11 00
SİTEMİZ TATİL TESİSLERİ VE ACENTALARININ ÜYELİK KAYITLARINA AÇILMIŞTIR.
img
Tatil

SİTEMİZ TATİL TESİSLERİ VE ACENTALARININ ÜYELİK KAYITLARINA AÇILMIŞTIR.

TatilHazinesi. com ‘A TESİS VE TATİL İLANI KAYDI NASIL YAPILIYOR?

SİTEMİZE ÜYELİK, TESİS VE TATİL İLANI KAYDI İÇİN;

1- Sitemizin sağ tarafında ve en üst köşesinde bulunan ( Üye Kayıt ) Butonundan ( Üye Kayıt ) Sayfası Açılır. 

2- ÖNEMLİ..! Daha Sonra Tesis Kaydınızın Onaylanması İçin Üyelik Formunda Belirttiğiniz E-Posta Hesabınız Tesisinizin Web Sitesine Bağlı Kurumsal Bir Mail Hesabı ve GSM Numarası da kontrol edildiğinde Web Sitenizde İletişim Numarası Olarak Belirtilen Bir GSM Numara Olmalı.

BURADA Açılan Kayıt Formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurup Üyelik Seçeneğinizi de ( Kurumsal Üyelik ) Olarak Seçilir. Kullanıcı Kayıt Şifrenizi (Sadece Sizin Tarafınızdan Belirlenir ve Bilinir. Lütfen, Bunu Not Ediniz ve Unutmayınız! ) Oluşturup, ( Hizmet Sözleşmemiz ) i okuyup bu Hizmet Sözleşmemizi de kabul ettikten sonra sol tarafında bulunan Onay Kutusunu işaretleyip en altta bulunan Kayıt Butonunu tıklayıp Üyeliğinizi Yapmış Olursunuz. Bundan sonra kayıt formunda belirtmiş olduğunuz E-Posta hesabınıza sitemizden otomatik olarak ÜYELİK AKTİVASYON maili gönderilir. (Spam Klasörünüze de Bakmayı Unutmayınız) Bu maili ONAYLADIKTAN SONRA Üyeliğiniz Otomatik Olarak Aktif Duruma gelir.

3- Üyeliğiniz AKTİF DURUMA Geçtikten sonra; Aynı Anda Siteye de Yönlendirmeniz Yapılır. Sitemiz Ana Sayfası Açıldıktan Sonra, Ana sayfamızın sağ tarafında ve en üst köşesinde bulunan ( Üye Giriş ) Butonundan Üye Giriş Sayfasını Açıp Üyelik Kaydında Belirttiğiniz E-Posta Hesabınız ve Daha Önce Belirlediğiniz Şifreniz ile Üye Girişi Yapıp. Size Sunulan Kurumsal Üyelik Paketlerinden Birini Seçip Tesis Profil Bilgilerinizi Tamamlayıp Oturumu Kapatınız. Bundan sonra; 

       Üyelik Kaydında Belirtmiş Olduğunuz Kurumsal GSM Hattınızdan Firmamızın 0505.470 90 00      Nolu GSM Numarasına Sitemizin Adı, Seçmiş Olduğunuz Üyelik Paketi Adı ve Tesis Adınızın da belirtildiği Bir WhatsApp veya SMS Mesajı ile Tesis Kaydı Onayı Talebinde bulunmanız gerekmektedir. Bu Mesajınız Site Yönetimi tarafından alındıktan sonra bilgileriniz kontrol edilir ve Tesisinize tesis ve ilan kaydı oluşturabilmesi için onay verilir. Kayıtlarınızda bir eksiklik ve bir uyuşmazlık tespit edilirse sitemiz yönetimince bu eksiklik ve uyuşmazlıklar giderilinceye kadar TESİS KAYDINIZA ONAY VERİLMEZ. 

4- TESİS ÜYELİK KAYDINIZ ONAYLANDIKTAN SONRA Sitemize Üye Girişi Yapıp Size Sunulan Yeni Bir Kontrol Panelinden Tesis Tanıtımız ile Tatil İlanlarınız ve Elaman İlanlarınızı Site Yönetimimizin Onayına Gerek Kalmadan Tüm Yasal Sorumluluğu Kendinize Ait Olmak Üzere Doğrudan Kendiniz Oluşturup Kendiniz Yayınlayabilir ve Düzenleyebilirsiniz. 

Üyelik kaydınız onaylandıktan sonra seçmiş olduğunuz üyelik paketi ücretinin en geç 14 günlük deneme süresi içerisinde banka hesabımıza ödemesini yapmanız gerekmektedir. Bunun için Hizmet Sözleşmemiz ve Mesafeli Satış Sözleşmemizden gerekli bilgilere ile hizmet ve ödeme şartlarımıza ulaşabilirsiniz.

- Kaydını yaptığınız tesisiniz veya seyahat acentanız ile eklediğiniz ilanlardaki resimlerinizin üzerine resim alanının yüzde onunu geçmeyecek şekilde tesis veya acenta adınızı, web sitenizin adı ile diğer iletişim bilgileriniz ve açıklamalarınızı yazmanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca eklediğiniz resimlerinizin 500x500 ile 600x600 piksel arası ebatlarda ve jpeg formatında olmasını tavsiye ediyoruz. Buraya eklediğiniz resimler arama motorlarının görsellerine gidecektir.


5-    Sitemize ÜYELİK VE TESİS KAYDI ÜCRETLERİ !

Sitemize Kendine Ait Aktif Web Sitesi Olan Turizm Bakanlığı Onaylı " Turizm İşletme Belgesi " Sahibi Olan Tesisler İle TÜRSAB Üyesi Seyahat Acentası İşletme Belgesi Olan Seyahat Acentaları ÜYELİK YAPABİLİR!

Standart Üyelik Paketi: ÜCRETSİZDİR ! ( 24 Ay Süreli ÜCRETSİZ ÜYELİK Paketidir. Rehberde 1 Tesis veya Acenta Yayınlanabilir. 5 adet genel İlan ve 5 adet eleman ilanı ücretsiz yayınlayabilir. 08.Temmuz 2022 tarihinde ücretsiz üyelik süresi 1 aydan 24 aya çıkarılmıştır. (11 Haziran 2023 tarihinde Bu ÜCRETSİZ STANDART ÜYELİK KAMPANYAMIZ Sona Ermiştir! )

11 Haziran 2023 (Dahil) İtibaren 12 Ay Süreli Üyelik Paketi Ücretleri:

Standart Üyelik Paketi : 2.000 TL + KDV (Süresi 12 Ay) Bu Sürede 1 Tesis veya Acenta Kaydı ile 5 ilan Yayınlanabilir.

Silver Üyelik Paketi:  4.000 TL + KDV. ( Süresi 12 Ay) Bu Sürede 1 Tesis veya Acenta İle 100 İlan Yayınlabilir.

Gold Üyelik Paketi:  6.000 TL + KDV. ( Süresi 12 Ay)  Bu Sürede 1 Tesis veya Acenta İle 300 İlan Yayınlanabilir.

Sitemizden Ücretli Üyelik Paketi Satın Alan Turizm Tesislerine hotelguideturkey.com da bir yıl süreli Aynı Üyelik Paketi Hediyemizdir.

Sitemizden Ücretli Üyelik Paketi Satın Alan Seyahat Acentalarına  turkampanyalari.com da bir yıl süreli Platin Üyelik Paketi Hediyemizdir.

Tatilhazinesi.com dan satın almış olduğunuz ücretli üyelik paketinizin site yönetimimiz tarafından onaylandığı tarihten sonraki en geç otuz gün içerisinde hediye üyelik paketinizi alıp kullanabilirsiniz. Bu otuz gün içerisinde hediye üyelik paketini alıp kullanmazsanız hediye üyelik paketi hakkınızı kaybedersiniz.


23.03.2021

ÇLK Reklam Ltd. Şti.

Mustafa ÇELİK

Şirket Müdürü



İlginizi Çekebilir