• : 0224 250 11 00
Güvenli Tatil Rezervasyonu
img
Türkiye

Güvenli Tatil Rezervasyonu

Güvenli Tatil Rezervasyonu İçin İpuçları:

Rezervasyon yapacağınız Otel veya Tesisi başka kanallardan da mutlaka araştırınız. Detaylı araştırma yapmadan rezervasyon yapmayınız.

* Rezervasyon  yapmadan önce  tercih edilen turizm tesisinin Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli olup olmadığının, turizm tesisinin kaç yıldız sahibi olduğu www.kulturturizm.gov.tr  ve https://yigm.ktb.gov.tr/TR-9579/turizm-tesisleri.html  adreslerinden sorgulayıp öğrenebilirsiniz.

* Rezervasyon yapacağınız Turizm ve Seyehat Acentelerinin, Kendisini ve Yetki Belgesi Durumunu rezervasyon yapmadan önce  mutlaka TÜRSAB'dan  (Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği www.tursab.org.tr/acenta-arama )  Sorgulayınız ve başka kanallardan da mutlaka araştırınız. Detaylı araştırma yapmadan rezervasyon yapmayınız. Ayrıca; Gerekli durumlarda acentalar aracılığı ile rezervasyon yapmak istediğiniz  tatil tesisini de arayıp bu tatil acentasının otelleri veya tesisleri adına rezervasyon yapma yetkisinin olup olmadığını da öğrenmenizi tavsiye ederiz. Sözlü rezervasyona güvenmeyin, her şeyinizi yazışmayla yapınız!

TÜRSAB ACENTA SORGULAMA, TURİZM İŞLETME BELGELİ TESİS SORGULAMA VE ETBİS'E KAYITLI SİTE SORGULAMA BAĞLANTILARINI 
WEB SİTEMİZİN EN ALTINDA BULUNAN SAYFALAR BÖLÜMÜNDE BULABİLİRSİNİZ.

* TatilHazinesi. com da aldatıcı veya uygunsuz olduğunu düşündüğünüz ilan veya tatil tesisi ve kişi bilgilerini Lütfen, +90505 470 90 00 no.lu WhatsApp hattımızdan yazılı mesaj ile bize bildiriniz. WhatsApp üzerinden yazılı mesaj ile bildirilmeyen şikayetler dikkate alınmaz.

TatilHazinesi. com
ÇLK Reklam Ltd. Şti.

Şirket Müdürü

Mustafa ÇELİK

08.08.2020


İlginizi Çekebilir